هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه سوریه

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه سوریه اتحادیه اروپا روز جمعه 7 وزیر سوریه را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیسیون اروپا روز جمعه 7 وزیر سوری را به لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا اضافه کرد.


با توجه به تحریم‌های امروز، تعداد شخصیت‌های سوری که تحت تحریم‌های مسافرتی و بلوکه شدن اموال خود در اتحادیه اروپا قرار دارند به 280 نفر رسید. پیشتر نیز 70 نهاد سوریه در لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار داشتند.

 

تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه از سال 2011 آغاز شده است. این تحریم‌ها شامل محدودیت یا ممنوعیت واردات نفت یا سرمایه‌گذاری در سوریه و بلوکه کردن اموال بانک مرکزی این کشور در اتحادیه اروپا می‌شود.

 

کمیسیون اروپا مدعی شد که این اتحادیه همچنان به یافتن راه حل سیاسی معتبر برای اوضاع سوریه بر اساس قطعنامه 2254 شورای امنیت سازمان ملل پایبند است.


وزارت خارجه سوریه نیز چند روز پیش اقدام شورای اروپا در تمدید تحریم‌ها علیه این کشور را محکوم کرد و گفت که این اقدام این اتحادیه بر پایه نفاق و تحریف صورت گرفته است.

 

شورای اتحادیه اروپا دوشنبه گذشته نیز به بهانه توسعه و گسترش سلاح‌های شیمیایی در سوریه، تحریم‌های خود علیه برخی از نهادها و شخصیت‌های سوری را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار